måndag 16 mars 2009

Här kommer några bilder av mina senaste alster.

Silvertag med crosskedja

vagnhjärtan



Silverstav med pläterad hjärta, stämplad med 2 mm bokstäver.


Silver-ring. Oxiderat med 2 mm kulkedja.

Silverbricka.


Silver-ring med crosskedja. Stämplad med 2 mm bokstäver.

5 kommentarer:

  1. Hej!
    Vi kommer till påsken så jag tänkte beställa tills dess. Hur långt i förväg vill du ha beställningen då för att hinna till påsk? Jag funderar på att beställa ett till min mamma som fyller år då och sen ett till mig själv. Det ska stå Nova på båda smyckena men jag har inte bestämt mig än för vilka jag ska välja. Hade du några förslag? Kram

    SvaraRadera
  2. jag tänkte mest på om du skulle ha Nova och fredrik kunne man ha satt dom i ändan på en kedja så det är två tags som hänger ner på en måte. svårt att förklara... behöver nog inte mer enn några dagar på mig. vilket är det du gillar mest då?

    SvaraRadera
  3. Jag gillar silverringen och så gillar jag det lilla hjärtat. Men nu såg jag ju här ovanför och då tänkte jag att det skulle vara snyggt att ha en bricka + hjärta på samma kedja. Det är väl en stav du har använt till halsbandet ovan men finns det även en smalare bricka som man kan ha istället? Lite svårt att förklara :)

    SvaraRadera
  4. Jo jag fattar, jag kan göra en tag i silver till dig om du vill. då blir den lite längre än namnet och hänga ett hjärta ved sidan om. vilken storlek vill du ha på bokstäverna och vilken kedja till då? hur stor ville du ha brickan? lite bredare än namnet? skall den vara fyrkantig eller vill du ha den lite avrundad i kanterna?

    SvaraRadera
  5. Nu har jag dragit igång en ny tävling o denna gången i samarbete med me&i..ett finfint presentkort ligger i potten:

    http://uj76.blogspot.com/2009/03/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_23.html

    Kika gärna in o ha en riktigt braig dag =)

    SvaraRadera